Codrin Ştefănescu, candidatul PC pentru Primăria Capitalei - surse

PC îşi va lansa, duminică, în timpul acţiunii de protest privind Parcul Bordei, candidaţii pentru Primăria Capitalei şi pentru primăriile de sector, pentru fotoliul de primar general fiind propus Codrin Ştefănescu, vicepreşedinte al partidului, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PC.

109 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu, candidatul PC pentru Primăria Capitalei - surse

Codrin Ştefănescu, candidatul PC pentru Primăria Capitalei - surse (Imagine: Mediafax Foto)

Codrin Ştefănescu a fost deputat PRM, deputat PSD, iar ulterior a aderat la PC.

Ştefănescu a fost exclus, la începutul anului trecut, din PC, conducerea partidului fiind nemulţumită de declaraţiile sale din presă. Totodată, el a fost acuzat de faptul că ar fi dorit schimbarea din funcţie a lui Dan Voiculescu.

El a fost însă reprimit în partid, iar, la Congresul partidului din ianuarie, a primit functia de vicepreşedinte al PC.

Codrin Ştefănescu ocupă, în prezent, şi funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei PC Bucureşti.

Preşedintele interimar al PC Bucureşti Cristian Popescu Piedone a declarat pentru MEDIAFAX, în urmă cu două săptămâni, că îl consideră pe Codrin Ştefãnescu cel mai bun candidat al partidului pentru postul de primar general.

PC îşi va lansa, duminică, şi candidaţii pentru primăriile de sector. Printre aceştia s-ar putea număra Cristian Popescu Piedone, actualul preşedinte interimar al PC Bucureşti, şi Marcel Nicolaescu, preşedintele organizaţiei PC sector 6.

Candidaţii PC pentru primăriile din Bucureşti vor fi lansaţi după acţiunea de protest privind Parcul Bordei, unde se va organiza un lanţ viu în jurul parcului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici