Codrin Ştefănescu: Iohannis este un preşedinte întors cu cheiţa

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, vineri, că cererea preşedintelui Klaus Iohannis referitoare la demisia premierului Viorica Dăncilă, în contextul în care susţine abuzurile ”Statului Paralel”, arată că şeful statului este ”întors cu cheiţa”.

764 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu: Iohannis este un preşedinte întors cu cheiţa

Codrin Ştefănescu: Iohannis este un preşedinte întors cu cheiţa

”Ieşirea nervoasă de astăzi a preşedintelui Klaus Iohannis, prin care a cerut public demisia prim-ministrului Viorica Dăncilă, este mai mult decât ciudată. Şi asta pentru că lasă impresia clară că cineva îi ordonă să aibă astfel de reacţii sau îl butoneză să facă astfel de declaraţii. Pur şi simplu. Dacă aceasta este strategia de campanie electorală, construită în laboratoarele Cotroceniului, pe care o aplică în vederea obţinerii unui nou mandat la Cotroceni, atunci această strategie este total lipsită de logică. Să ceri demisia premierului, să îţi verşi nervii pe PSD chiar de la tribuna oficială a statului, să creezi conflicte artificiale şi să te ceri singur mediator într-o problemă inventată, toate la un loc sunt mişcări de o stupizenie rar întâlnită. Dar în schimb, taci mâlc, te ascunzi şi eviţi întrebările mass-media atunci când vorbim despre abuzuri ale instituţiilor de forţă ale statului, despre protocoale secrete, în afara legii şi neconstituţionale, despre sute de mii de mandate de ascultare pe siguranţă naţională obţinute ilegal, despre încălcarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti şi despre abuzuri unice în lumea civilizată înfăptuite de ceea ce noi numim <Stat Paralel>. Şi mai mult decât atât, chiar susţii la fiecare ieşire publică abuzurile instituţiilor de forţă şi te declari mulţumit de prestaţia acestora”, a declarat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu.

El a mai spus că şeful statului este ”un preşedinte întors cu cheiţa”.

”În concluzie, atunci când te faci că nu vezi toate aceste nenorociri dezvăluite în ultimele luni şi care au şocat întreaga Românie, dar în schimb te repezi asupra Guvernului, coaliţiei de guvernare şi asupra PSD, demonstrează clar şi fără echivoc că eşti pur şi simplu un preşedinte întors cu cheiţa. Şi asta se vede deja cu ochiul liber”, a mai declarat Ştefănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici