Codrin Ştefănescu (PC) şi-a depus candidatura la BEM

Conservatorul Codrin Ştefănescu şi-a depus, luni, la Biroul Electoral Municipal (BEM), candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei.

23 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu (PC) şi-a depus candidatura la BEM

Codrin Ştefănescu (PC) şi-a depus, la BEM, candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei

Ştefănescu a fost însoţit de candidatul PC pentru Primăria sectorului 4, Cristian Popescu Piedone şi de senatorul Marius Marinescu, pe care l-a prezentat drept "viitorul viceprimar al Bucureştiului".

"Şi eu, dar şi Piedone şi viitorul viceprimar Marius Marinescu suntem foarte încântaţi de ultimele sondaje apărute, suntem foarte încântaţi de analizele care se fac, tot felul de analişti desfac şi fac finalele. Este foarte ciudat că noi ne plimbăm şi vorbim cu oamenii în cartiere, printre gunoaie, iar oamenii ne primesc foarte bine, contracandidaţii noştri nu se dau jos din limuzine, nici măcar nu trec pe acolo, în schimb cresc în sondaje", a declarat Codrin Ştefănescu.

El a mai spus că în perioada sărbătorilor pascale va intra într-o "grevă a tăcerii politice".

"Fiind un om credincios, n-o să lovesc adversarii în această perioadă. Începând de mâine (marţi - n.red.) voi intra într-o grevă a tăcerii politice. Cu siguranţă, voi fi lovit în această perioadă, dar, după sfintele sărbători de Paşte, ne vom întâlni în arenă cu toţii şi sper ca domnul Blaga, domnul Diaconescu şi ceilalţi să nu dea bir cu fugiţii", a mai spus Codrin Ştefănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici