Codrin Ştefănescu: Prea mulţi făţarnici şi trădători pe metru pătrat. Şi unii vor să ne fie Şefi

Codrin Ştefănescu, care candidează la funcţia de secretar general PSD la Congresul partidului de sâmbătă, afirmă că există „prea mulţi trădători pe metru pătrat”, dintre care unii vor să fie şefi şi anunţă că nu se va supune lor.

1277 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu: Prea mulţi făţarnici şi trădători pe metru pătrat. Şi unii vor să ne fie Şefi

Codrin Ştefănescu: Prea mulţi făţarnici şi trădători pe metru pătrat. Şi unii vor să ne fie Şefi

"Prea multe lipitori si prea multe personaje lipsite de caracter in preajma noastra. Prea multi fātarnici si prea multi trādātori pe metru pātrat. Si unii dintre acestia chiar vor sa ne fie Sefi ! Sa-i urmam neconditionat si sā ne supunem cu piosenie. Eu, unul, nu o voi face ! Asta am vrut sa vā zic...", a scris Codrin Ştefănescu, pe Facebook.

Codrin Ştefănescu, fost secretar general PSD, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat. Pentru aceeaşi funcţie candidează şi actualul purtător de cuvânt al social democraţilor, Mihai Fifor.

Sâmbătă, 29 mai, PSD urmează să organizeze un Congres extraordinar în care se vor decide funcţiile de preşedinte al partidului, preşedinte executiv şi secretar general.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici