COMENTARIU | Lelia Munteanu: Orban, acest Nae Girimea al PNL–hotărât să taie turcii din PSD,în timp ce-i bărbiereşte

Şeful liberalilor, călare pe penibil

1061 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU | Lelia Munteanu: Orban, acest Nae Girimea al PNL–hotărât să taie turcii din PSD,în timp ce-i bărbiereşte

Lelia Munteanu: Orban, acest Nae Girimea al PNL–hotărât să taie turcii din PSD,în timp ce-i bărbiereşte

Închipuindu-şi că mobilizează electoratul, urmaşul Brătienilor, Ludovic Orban, şi-a înfipt oastea de strânsură pe redutele sfârşitului de secol XVII, în delir: “O să închei cu un strigăt de luptă. Ultima încercare a turcilor de a ocupa Viena a fost zădărnicită de o şarjă de cavalerie care a fost condusă de husarii înaripaţi polonezi şi care au reuşit să întoarcă pe spate sute de mii de otomani şi care erau împrejurul Vienei, reuşind să păstreze Europa aşa cum este ea astăzi. Dragii mei, şarja de cavalerie a început, husarii înaripaţi sunt pregătiţi de luptă, fiecare dintre voi trebuie să intre în luptă cu încrederea în izbândă”.

Pe scena Summitului PPE de la Bucureşti, cuvintele belicosului chitarist au împroşcat cu un penibil greu de şters.

De parcă n-ar ajunge că lista de candidaţi PNL e plină de pedelişti vopsiţi, Orban i-a costumat astăzi pe toţi în husari, transformând europarlamentarele într-un d-ale carnavalului, unde el, ca un Nae Girimea (“frizer şi subchirurg”), taie turcii din PSD, în timp ce îi bărbiereşte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici