Comisia juridică din Senat a dat AVIZ NEGATIV proiectului de lege privind Roşia Montană

Comisia juridică din Senat a adoptat, marţi, în unanimitate, un aviz negativ la proiectul de lege privind unele măsuri aferente exploatării minereurilor auro-argentifere din perimetrul Roşia Montană şi stimularea şi facilitarea dezvoltării activităţilor miniere în România.

1585 afișări
Imaginea articolului Comisia juridică din Senat a dat AVIZ NEGATIV proiectului de lege privind Roşia Montană

Comisia juridică din Senat a dat aviz negativ proiectului de lege privind Roşia Montană

Acest proiect de lege va fi dezbătut în cursul zilei de marţi şi de Comisia pentru administraţie publică, organizarea teritoriului şi protecţia mediului, care este sesizată în fond.

Senatorii au aprobat, luni, ca acest proiect de lege să intre în dezbatere în procedură de urgenţă.

Senatul este prima Cameră sesizată în cazul acestui proiect de lege.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici