Conducerea PDL Covasna îşi menţine poziţia cu privire la UDMR

Preşedintele PDL Covasna, Gheorghe Baciu, a declarat, sâmbătă, înaintea şedinţei Colegiului Director al partidului, care s-a întrunit la Bucureşti, că poziţia democrat-liberalilor din Covasna rămâne neschimbată, respectiv că UDMR ar trebui să nu participe la guvernare.

9 afișări
Imaginea articolului Conducerea PDL Covasna îşi menţine poziţia cu privire la UDMR

Conducerea PDL Covasna îşi menţine poziţia cu privire la UDMR

Contactat telefonic de corespondentul MEDIAFAX, liderul PDL Covasna, Gheorghe Baciu, a declarat că mandatul pe care l-a primit din partea organizaţiei judeţene a PDL Covasna este de a vota împotriva intrării la guvernare a UDMR.

Liderul democrat-liberalilor din Covasna a afirmat că UDMR a fost, în mod direct sau indirect, la guvernare timp de 18 ani, iar în plan local "deţine toate pârghiile de putere", adăugând că locuitorii din Covasna "au simţit ce înseamnă o guvernare UDMR-istă pe plan judeţean".

Conducerea PDL Covasna a acuzat, de mai multe ori, că subdezvoltarea judeţului Covasna este cauzată de liderii UDMR, care "cu bună ştiinţă au neglijat această zonă a ţării pentru a-şi conserva poziţiile electorale şi cele economice". De asemenea, democrat-liberalii din Covasna nu au putut trece cu vederea faptul că această formaţiune are în program obţinerea autonomiei teritoriale a Ţinutului Secuiesc.

Gheorghe Baciu sublinia că liderii PDL Covasna nu au nimic cu maghiarii, au prieteni maghiari, dar, în opinia lor, ar fi bine ca UDMR să mai stea o vreme şi în opoziţie.

Citeşte şi:

Liderii PDL s-au reunit în şedinţa Colegiului Director

Băsescu a participat la şedinţa Colegiului Director Naţional al PDL

Boc: Încercăm să găsim soluţia ca PSD să îşi păstreze mandatul

Geoană: Subiectul UDMR este încă o divergenţă între PSD şi PDL

Borbely: Alierea PSD cu UDMR nu este un pericol pentru social-democraţi

Băsescu: Pe 22 decembrie avem Guvern

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici