Conducerea PSD se întâlneşte cu liderii din teritoriu

Conducerea PSD se întâlneşte, duminică, la această oră, cu primarii municipiilor-reşedinţe de judeţ şi cu preşedinţii de Consilii Judeţene, pentru a-i informa asupra negocierilor purtate în cursul zilei cu PNL şi PDL şi a se consulta asupra direcţiei pe care urmează să o adopte partidul.

15 afișări
Imaginea articolului Conducerea PSD se întâlneşte cu liderii din teritoriu

Conducerea PSD se întâlneşte cu liderii din teritoriu (Imagine: Mediafax Foto)

Întâlnirea de duminică seara precede reuniunea Comitetului Executiv Naţional (CExN) de luni, unde se va decide prin vot asupra direcţiei pe care va merge partidul, în baza negocierilor purtate în cursul zilei de duminică atât cu PNL, cât şi cu PDL.

În cadrul întâlnirii de duminică seara, primarii de municipii de judeţ şi preşedinţii de Consilii Judeţene se vor pronunţa asupra unei eventuale alianţe pentru formarea majorităţii parlamentare, fiecare indicând care dintre cele două partide, PNL sau PDL, este mai potrivit pentru acest lucru, având în vedere realităţile locale.

Potrivit coordonatorului campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, dar şi altor lideri de la centru ai partidului, PSD are de ales între a merge la guvernare, alături de PDL, şi a face o opoziţie "pozitivă", alături de PNL.

Citeşte şi:

Năstase: Dacă nu reuşim să impunem premierul, mergem în opoziţie

Tăriceanu: Este posibilă compatibilizarea programelor PSD şi PNL

Boc: Fiecare dintre noi vrea să coaguleze guvernul în jurul său

Geoană: Poziţia de prim-ministru revine celor cu mai multe mandate

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici