Conducerea PSD va propune premierului Boc o primă serie de şapte secretari de stat - surse

Conducerea PSD va propune premierului Emil Boc o primă serie de şapte secretari de stat, printre care preşedintele interimar PSD Arad, Marius Lazăr, pentru Ministerul Muncii şi reprezentantul PSD în CNI, Simona Maia Teodoriu, la Ministerul Justiţiei, au declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX surse politice.

28 afișări
Imaginea articolului Conducerea PSD va propune premierului Boc o primă serie de şapte secretari de stat - surse

Conducerea PSD va propune premierului Boc o primă serie de şapte secretari de stat - surse (Imagine: Mediafax Foto)

Maia Teodoriu a mai fost secretar de stat la Justiţie în perioada 2002-2004, când a condus departamentul integrării din minister, fiind numită în 2007 reprezentant PSD în Consiliul Naţional de Integritate (CNI).

Marius Lazăr este secretarul executiv al PSD pe probleme de analiză politică, purtător de cuvânt al Departamentelor PSD şi preşedinte interimar al PSD Arad.

Potrivit aceloraşi surse, printre propunerile de secretari de stat înaintate de conducerea PSD primului-ministru se mai numără: Mirela Adomnicăi (Ministerul Turismului), Răzvan Bobeanu (Ministerul Tineretului şi Sportului), Vlad Mănăstireanu (cabinetul vicepremierului), Doru Bădulescu (Ministerul Mediului) şi Octavian Ştireanu (Ministerul Culturii).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici