Continuă scandalul. AUR face apel la PSD să susţină retragerea lui Virgil Popescu din funcţia de ministru al Energiei

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) solicită coaliţiei de guvernare PSD-PNL-UDMR să îl retragă din funcţie pe ministrul Energiei Virgil Popescu, înainte ca votul la moţiunea simplă împotriva sa să fie dat.

694 afișări
Imaginea articolului Continuă scandalul. AUR face apel la PSD să susţină retragerea lui Virgil Popescu din funcţia de ministru al Energiei

Continuă scandalul. AUR face apel la PSD să suţină retragerea lui Virgil Popescu din funcţia de ministru al Energiei

„Virgil Popescu este principalul responsabil pentru facturile aberante pe care le plătesc astăzi românii şi nu mai poate ocupa nicio clipă această funcţie. De asemenea, asupra sa planează grave suspiciuni de corupţie. În 2021, Popescu a încercat să încredinţeze contracte fără licitaţie în valoare de aproape 600 milioane de euro, prin PNRR, unui cunoscut afacerist apropiat de PNL”, potrivit unui comunicat de presă.

Liderii AUR solicită social-democraţilor „să nu gireze incompetenţa şi corupţia la vârful Guvernului Ciucă” şi să susţină retragerea lui Popescu din funcţie în şedinţa coaliţiei de marţi.

„De asemenea, reiterăm faptul că singura soluţie la criza actuală a preţurilor la energie este revenirea la piaţa reglementată, până când condiţiile concurenţiale vor fi depline”, se menţionează în finalul comunicatului.

Şedinţa de luni a Camerei Deputaţilor a fost suspendată după ce liderul AUR a întrerupt discursul ministrului Energiei, Virgil Popescu. „Hoţule”, i-a strigat Simion lui Popescu pe un ton agresiv. Replica ministrului Energiei a fost: „Eşti un prost”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici