Contracte noi pentru înfiinţarea de centre de zi cu finanţare prin PNRR

La Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse s-au semnat marţi 34 de contracte de finanţare prin PNRR pentru centre de zi pentru copii, a anunţat ministrul Natalia Intotero.

168 afișări
Imaginea articolului Contracte noi pentru înfiinţarea de centre de zi cu finanţare prin PNRR

Contracte noi pentru înfiinţarea de centre de zi cu finanţare prin PNRR

34 de noi contracte pentru înfiinţarea de centre de zi pe fonduri din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), care vor asigura accesul la servicii sociale de sprijin pentru copii, au fost semnate marţi la Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, a anunţat şefa ministerului, Natalia Intotero, pe pagina sa de Facebook.

”Centrele de zi reprezintă o soluţie pentru prevenirea abandonului familial şi şcolar, tocmai de aceea este vital ca acestea să beneficieze de o finanţare care să le susţină activitatea. Consider esenţială creşterea numărului centrelor de zi şi mă bucur că prin PNRR, până la finalul anului 2024, vor fi create 150 de noi centre de zi pentru prevenirea separării copilului de familia sa. PNRR înseamnă reforme şi un mod de viaţă pentru că locul copilului este alături de familie, iar rolul nostru este să facem tot posibilul astfel încât toţi copiii să crească şi să se dezvolte în interiorul familiilor lor”, a arătat Natalia Intotero.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici