Corlăţean merge în vizită oficială în Coreea de Sud în perioada 11-12 iulie

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, va face în perioada 11-12 iulie o vizită oficială în Coreea de Sud, la invitaţia omologului său, Yun Byung-se.

204 afișări
Imaginea articolului Corlăţean merge în vizită oficială în Coreea de Sud în perioada 11-12 iulie

Titus Corlatean (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Vizita ministrului Corlăţean în Republica Coreea "urmăreşte crearea de oportunităţi pentru amplificarea şi dinamizarea investiţiilor sud-coreene în economia românească", în spiritul parteneriatului strategic dintre cele două ţări, se arată într-un comunicat MAE transmis MEDIAFAX.

În programul vizitei sunt prevăzute întâlniri cu premierul Republicii Coreea, Chung Hong-won, ministrul de externe sud-coreean, Yun Byung-se, şi vicepreşedintele Adunării Naţionale, Lee Byung-suk.

Corlăţean va mai avea întrevederi cu reprezentanţi ai cercurilor de afaceri din Republica Coreea, va inaugura Consulatul onorific al României de la Daejeon şi va vizita Universitatea de studii internaţionale Hankuk, unde funcţionează o catedră de limba şi literatura română.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici