Corlăţean: Priorităţile PSD trebuie conexate cu priorităţile ”ceva mai mari ale statului român”

Priorităţile PSD trebuie conexate cu priorităţile ”ceva mai mari ale statului român”, a declarat, joi, vicepreşedintele PSD Titus Corlăţean, subliniind că este pentru ”continuitate” în partid şi la guvernare.

132 afișări
Imaginea articolului Corlăţean: Priorităţile PSD trebuie conexate cu priorităţile ”ceva mai mari ale statului român”

Titus Corlăţean (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

”Eu vă spun că România are nevoie de stabilitate mai mult decât oricând şi de continuitatea actului de guvernare. Dincolo de ce au spus unii care l-au contestat în permenenţă, în aceşti doi ani şi jumătate a produs creştere economică şi mai multă echitate socială”, a spus Corlăţean, întrebat despre posibilitatea unor excluderi din partid, din cauza poziţiilor critice exprimate de diverşi lideri.

”Poate că vom înţelege că prioritatea partidului trebuie conexată cu priorităţile ceva mai mari ale statului român, deci continuitate”,a completat fostul ministru de Externe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici