Cosma (USR): Grindeanu condamnă românii şi moldovenii la cozi interminabile

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu tocmai a anulat licitaţia de proiectare pentru trei noi poduri rutiere la graniţa cu Republica Moldova, după ce zilele trecute le promitea omologilor moldoveni finalizarea acestor proiecte, afirmă Horaţiu Cosma (USR), fost secretar de stat în MT.

950 afișări
Imaginea articolului Cosma (USR): Grindeanu condamnă românii şi moldovenii la cozi interminabile

„Grindeanu anulează licitaţiile pentru podurile peste Prut şi condamnă românii şi moldovenii la cozi interminabile. Ipocrizie la cote maxime! Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu tocmai a anulat licitaţia de proiectare pentru trei noi poduri rutiere la graniţa cu Republica Moldova, după ce zilele trecute le promitea omologilor moldoveni finalizarea acestor proiecte”, scrie pe Facebook Horaţiu Cosma.

„Sorin Grindeanu e specialist doar la salată de vorbe. Şi cam atât. Când e vorba de pus osul la treabă, uite-l de unde nu-i. A anulat licitaţia de proiectare pentru trei noi poduri peste Prut la Stânca (RO) – Costeşti (MD), Bumbăta (RO) – Leova (MD), respectiv Fălciu (RO) – Leca (MD). Singura ofertă depusă la licitaţia lansată în februarie a fost descalificată de către CNAIR”, explică Horaţiu Cosma, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Tot la capitolul poduri la graniţa cu Republica Moldova, adaugă Cosma, „acelaşi Sorin Grindeanu nu este în stare de 2 ani de zile să găsească un constructor pentru noul pod peste Prut de la Ungheni şi nu e în stare nici să dea drumul la lucrări pe centura Galaţi, la 2 paşi de graniţa cu Moldova şi Ucraina de la Giurgiuleşti”.

„În loc să integreze Republica Moldova în spaţiul european prin dezvoltarea conexiunilor rapide şi moderne de transport, Grindeanu condamnă în continuare românii şi moldovenii la aceleaşi ambuteiaje şi întârzieri pe actuala infrastructură limitată şi veche de zeci de ani”, încheie Cosma.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici