Cristian Adomniţei, candidatul PNL la Primăria Iaşi

Ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei, va fi candidatul PNL la Primăria municipiului Iaşi, conform deciziei Biroului Politic Central (BPC) al formaţiunii liberale.

16 afișări
Imaginea articolului Cristian Adomniţei, candidatul PNL la Primăria Iaşi

Adomniţei, candidatul PNL la Primăria Iaşi (Imagine: Mediafax Foto)

Liberalii au decis ca şi municipiul Iaşi să beneficieze de candidatura unui ministru, în persoana ministrului Educaţiei Cristian Adomniţei, a declarat, luni, după şedinţa BPC, vicepreşedintele PNL Ludovic Orban.

Vicepreşedintele liberal a anunţat că Biroul Politic al PNL a decis ca data de 24 martie să fie termenul limită pentru stabilirea candidaţilor PNL la primăriile municipiilor care sunt reşedinţă de judeţ.

Un alt candidat la Primăria Iaşi este creatorea de modă  Irina Schrotter. Ea şi-a anunţat intenţia de a candida de anul trecut, explicând că nu a făcut "nici un aranjament" cu vreun partid politic, urmând să participe la alegeri ca independent.

Guvernul a decis săptămâna trecută, ca alegerile locale din acest an să fie organizate la 1 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici