Cristian Buşoi: Candidez la preşedinţia PNL. Trebuie să revenim la "România lucrului bine făcut"

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Buşoi, şi-a anunţat, vineri, candidatura la şefia PNL, afirmând că trebuie să se revină la "România lucrului bine făcut" – sloganul lui Klaus Iohannis din anul 2014 şi că în următoarea perioadă va forma o "echipă a lucrului bine făcut" .

644 afișări
Imaginea articolului Cristian Buşoi: Candidez la preşedinţia PNL. Trebuie să revenim la "România lucrului bine făcut"

Cristian Buşoi le-a transmis colegilor că va candida la şefia PNL, printr-un MESAJ. Anunţul oficial, vineri la ora 12.00

"Vin în faţa dumneavoastră pentru că am decis să îmi anunţ candidatura pentru funcţia de preşedinte al PNL la Congresul care va avea loc în data de 17 iunie. O fac cu toată responsabilitatea şi cu toată dorinţa de a schimba lucrurile în bine", a declarat secretarul general interimar al PNL, Cristian Buşoi, la sediul PNL, din Modrogan.

Cristian Buşoi şi-a însuşit sloganul preşedintelui Klaus Iohannis, de la alegerile prezidenţiale din anul 2014 – "România lucrului bine făcut" şi a susţinut că pentru a bate PSD, PNL trebuie să recâştige electoratul care l-a votat pe Iohannis şi care a ieşit în stradă la protestele din 2017.

"Trebuie să revenim la ideile care au mobilizat milioane de români, trebuie să revenim la România lucrului bine făcut", a spus Buşoi.

Secretarul general interimar a afirmat că echipa cu care va intra în cursa internă va fi "echipa lucrului bine făcut".

"(…) voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă ca în săptămânile următoare să-i aduc alături de mine pe cei mai mulţi din colegii mei din PNL care să facă parte din această echipă, aş numi-o echipa viitorului, echipa lucrului bine făcut", a declarat Buşoi, afirmând că vrea ca PNL să fie "un partid modern", care să aibă curajul să supere "anumiţi oameni" şi să aibă "o identitate ideologică".

Buşoi a mai spus că liberalii nu trebuie "să îşi mai pună piedici".

"Trebuie ca PNL să îşi susţină de acum înainte candidaţii, nu să le pună piedici prin intrigi de culise pentru că din păcate aceasta a fost nenorocirea care a dus la promovarea a patru candidaturi la alegerile locale la Bucureşti şi care a deschis drum liber altor forţe politice şi în primul rând USR", a spus secretarul general interimar al PNL.

Cristian Buşoi a vorbit şi despre fuziunea PNL-PDL, spunând că "tinerii" trebuie să le fie recunoscători lui Crin Antonescu şi lui Vasile Blaga.

"Am fost copleşiţi de probeleme unificării PNL cu PDL care a fost cel mai mare proiect al dreptei dezbinate pentru care noi mai ales tinerii trebuie să le mulţumim, să le fin recunoscători lui Crin Antonescu şi lui Vasile Blaga", a spus Buşoi.

Secretarul general interimar le-a promis liberalilor că va imprima PNL o imagine de partid serios, "focusat pe problemele reale ale românilor" şi că va face opoziţie PSD.

Anterior, secretarul general interimar al PNL, Cristian Buşoi, le-a transmis liberalilor, pe grupul de comunicare internă al partidului, că va candida la şefia PNL şi că va face anunţul vineri, la ora 12.00, au declarat surse pentru MEDIAFAX.

“După consultăti şi discuţii cu mulţi dintre dumneavoastră, am decis să îmi depun candidatura pentru funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, constituind o moţiune susţinută de colegii din partid”, a scris Cristian Buşoi, în mesajul transmis.

Cristan Buşoi a mai spus că îşi va anunţa candidatura vineri la ora 12:00.

Actualul secretar general interimar a afirmat că săptămâna viitoare va prezenta obiectivele şi direcţiile de acţiune, iar până în data de 16 mai va depune moţiune şi va anunţa echipa alături de care va candida.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici