Cristian Ghinea (USR) despre Grindeanu: Liviu Dragnea vine cu o nouă mască palidă a sa

Deputatul USR Cristian Ghinea a declarat pentru MEDIAFAX că, prin propunerea făcută de PSD, România va avea două guverne, ”unul Dragnea, altul Grindeanu, amândouă disfuncţionale”, iar miniştrii vor face ”joc de glezne între şefii celor două guverne paralele”.

1744 afișări
Imaginea articolului Cristian Ghinea (USR) despre Grindeanu: Liviu Dragnea vine cu o nouă mască palidă a sa

Cristian Ghinea (USR) despre Grindeanu: Liviu Dragnea vine cu o nouă mască palidă a sa (Imagine: Marius Dumbraveanu / Mediafax Arhiva Foto)

”Liviu Dragnea vine cu o nouă mască palidă a sa. Vom avea două guverne, unul Dragnea, altul Grindeanu. Amândouă disfuncţionale. Ministerele din România, care oricum tind să acţioneze fiecare de capul său, acum vor face joc de glezne între cei doi şefi ai guvernelor paralele”, a comentat Cristian Ghinea.

El a mai spus că USR recunoaşte votul popular, dar nu va vota un guvern PSD.

”PSD abuzează de poziţia sa în Parlament, a facut-o şi azi. Din păcate ne aşteaptă acest model abuziv de guvermare la scara mare”, a conchis Ghinea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, răspunzând unei întrebări, că nu a renunţat la ideea de a fi premier, el arătând, pe de altă parte, că propunerea PSD pentru funcţia de premier, Sorin Grindeanu, merge la Palatul Victoria pentru un mandat de patru ani. Întrebat dacă va mai exista comisia de monitorizare a activităţii Guvernului, formată din specialişti PSD, Liviu Dragnea a răspuns: ''Va exista, categoric. Nu ne jucăm''.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici