Raluca Turcan: Propunerea PSD de prim-ministru marchează înfrângerea lui Dragnea în partid

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, ca propunerea lui Sorin Grindeanu pentru funcţia de premier marchează înfrângerea lui Liviu Dragnea in interiorul PSD, afirmând ca jocurile interne din partid stau la baza acestei propuneri.

5036 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan: Propunerea PSD de prim-ministru marchează înfrângerea lui Dragnea în partid

Raluca Turcan: Propunerea PSD de prim-ministru marchează înfrângerea lui Dragnea în partid (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

"Propunerea PSD de prim-ministru marchează înfrângerea lui Liviu Dragnea în interiorul partidului. După încercarea lui Liviu Dragnea de a guverna Romania pe persoană fizică, prin interpuşi, partidul a trebuit să improvizeze o formulă pentru a mai salva din eşecul major înregistrat în ultimele zile", a comentat preşedintele interiamar al PNL, Raluca Turcan, pe Facebook.

Ea a afirmat ca jocurile interne din PSD au stat la baza propunerii lui Grindeanu ca premier, nu interesul public de a avea o guvernare eficientă.

"PSD a optat astfel pentru o soluţie de avarie, temporară, după respingerea dură a soluţiei inventate de Liviu Dragnea pentru a beneficia de control total asupra primului ministru. Jocurile interne din PSD stau la baza acestei noi propuneri şi nu interesul public, de a avea o guvernare la standarde europene de eficienţă şi transparenţă", a conchis Turcan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici