Liviu Dragnea, întrebat când va fi instalat guvernul: Vorbiţi cu un astrolog; suntem la loz în plic

Preşedintele PSD Liviu Dragnea, a fost întrebat miercuri când vede posibilă instalarea noului guvern, el făcând trimitere la un astrolog profesionist şi arătând că nu se mai hazardează să avanseze un termen, situaţia fiind similară celei extragerii unui loz în plic.

689 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, întrebat când va fi instalat guvernul: Vorbiţi cu un astrolog; suntem la loz în plic

Liviu Dragnea, întrebat când va fi instalat guvernul: Vorbiţi cu un astrolog; suntem la loz în plic (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

"Deja trebuie să vorbiţi cu un astrolog, dar cu un astrolog profesionist pentru că nu mai depinde numai de noi. Am ieşit dintr-o logică a lumii civilizate, am ieşit dintr-o logică a unei democraţii serioase, şi suntem la loz în plic. Deci eu nu mai pot să mă hazardez să spun când aş vrea să avem guvern", a răspuns Dragnea.

"Am spus că am fost pregătiţi la Parlament, am reuşit într-o zi jumătate să avem Parlamentul pregătit să audieze miniştri, să voteze programul de guvernare cu speranţa că vom avea timpul necesar să adoptăm măsuri necesare pentru români. Se pare că nu se doreşte acest lucru", a adăugat Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici