Gheorghe Flutur: Sănătos pentru perioada următoare este declanşarea alegerilor de jos în sus în PNL

Prim vicepreşedintele PNL, Gheorghe Flutur, lider al organizaţiei liberale judeţene Suceava, a declarat, miercuri, că vor fi necesare schimbări de tactică, iar cel mai sănătos este declanşarea alegerilor de jos în sus în partid.

271 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Flutur: Sănătos pentru perioada următoare este declanşarea alegerilor de jos în sus în PNL

Gheorghe Flutur: Sănătos pentru perioada următoare este declanşarea alegerilor de jos în sus în PNL (Imagine: Bogdan Stamatin / Mediafax Arhiva Foto)

„Ca să fim realişti până la capăt, PNL nu a făcut un scor extraordinar şi nici filiala judeţeană Suceava. Din acest punct de vedere noi vom face o analiză corectă, obiectivă şi va trebui să facem nişte schimbări de tactică. Eu cred că sănătos pentru perioada următore este declanşarea alegerilor de jos în sus în filiale, inclusiv la Suceava. Trebuie să găsim cele mai bune soluţii pentru consolidarea organizaţiilor liberale, iar unde sunt slabe trebuie să le reformăm, mă refer la organizaţiile locale”, a spus liderul liberal.

Flutur a mai declarat că PNL va trebui, în perioada următoare, să-şi îmbunătăţească mesajul şi comunicarea cu populaţia şi trebuie să facă analize ca să afle unde a greşit pentru a se îndrepta.

”A fost un val naţional care a situat PNL la un scor neaşteptat de modest. Am mai trecut prin astea. Ne trebuie cumpătare, înţelepciune şi pragmatism. Nu trebuie să ne facem că nu vedem unde s-a greşit şi unde am greşit. Trebuie să corectăm. Eu sunt convins că e nevoie de PNL în ecuaţia politică din România pentru normalitate”, a declarat Gheorghe Flutur.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici