„Cum credeţi că vi s-a pus eticheta de «proastă»?” Răspunsul dat de Viorica Dăncilă la o întrebare dificilă

Fostul premier Viorica Dăncilă a declarat, joi seara, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, întrebată de ce s-a creat imaginea că ar fi proastă, că ”s-a lucrat foarte mult la acest lucru” şi s-a speculat. Ea a admis că a făcut greşeli de exprimare.

3014 afișări

”S-a lucrat foarte mult la acest lucru. S-a speculat. E adevărat că am făcut greşeli de exprimare. Dar uitaţi-vă la preşedinte, la aţi oameni politici. Cred că fac şapte-opt greşeli de exprimare. Poate unii vorbesc frumos, poate spun lucruri frumoase, dar important e ceea ce rămâne şi eu chiar m-am implicat, am făcut lucruri pentru oameni. Au comentat de la coafuri, la broşe. Orice. Chiar preşedintele a făcut zilele trecute mai multe greşeli. Nu îl acuz pe preşedinte. Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalţi lideri politici mai fac greşeli de exprimare. Nimeni nu le zice nimic.”, a spus Viorica Dăncilă, întrebată fiind de ce s-a creat această imagine cum că ar fi proastă.

Ea a mai spus că ceasul pe care l-a purtat, despre care s-a spus că ar costa 20.000 de euro, nu a avut un preţ mai mare de 800 de euro.

”Toate aceste teme legate de broşe, de ceas, de alte lucruri distrăgea atenţia de la alte lucruri legate de candidat”, a adăugat Dăncilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici