Dacian Cioloş anunţă organizarea unui congres Diaspora PLUS în primăvara lui 2020

Dacian Cioloş a anunţat, sâmbătă, la Romexpo, că partidul său urmează să organizeze un congres al reprezentanţilor PLUS din diaspora, în primăvara anului viitor. Preşedintele PLUS a mai subliniat că este necesar ajutorul membrilor din diaspora pentru organizarea alegerilor locale.

159 afișări
Imaginea articolului Dacian Cioloş anunţă organizarea unui congres Diaspora PLUS în primăvara lui 2020

Dacian Cioloş anunţă organizarea unui congres Diaspora PLUS în primăvara lui 2020

"Ruralul e conectat la diasporă şi dragi colegi din diasporă, avem nevoie de voi în organizarea alegerilor locale şi sperăm să fiţi alături de noi şi pentru ca lucrul acesta să se poată întămpla şi să mai găsim o modalitate prin care să reconectăm diaspora la ceea ce se întâmplă în ţară. La iniţiativa unor colegi şi colege din diasporă vreau să anunţat acum aici, că ne propunem ca în primăvara anului viitor să organizăm un prim congres al diasporei PLUS. E un prim pas prin care dincolo de ceea ce se întâmplă să arătăm că România e una şi că probelma aceeaşi, indiferent unde locuiesc românii", a declarat Dacian Cioloş, sâmbătă, în cadrul Convenţiei Naţionale PLUS.

La ora transmiterii acestei ştiri are loc Conveţia Naţională a partidului PLUS, în cadrul căreia vor fi votaţi preşedintele şi coordonatorii regionali.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cioloş,
plus,
congres

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici