Dacian Cioloş condamnă alianţa PSD-PNL-UDMR: un spectacol ridicol, nu ştiu cum să îşi fure unul altuia scaunul

Preşedintele USR Dacian Cioloş spune că de aproape trei luni „ne învârtim în jurul aceleiaşi cozi”, în timp ce au murit cam tot atâţia oameni ca într-un război. El susţine că spectacolul oferit de PSD-PNL-UDMR este „ridicol şi iresponsabil”.

447 afișări
Imaginea articolului Dacian Cioloş condamnă alianţa PSD-PNL-UDMR: un spectacol ridicol, nu ştiu cum să îşi fure unul altuia scaunul

Dacian Cioloş condamnă alianţa PSD-PNL-UDMR: un spectacol ridicol, nu ştiu cum să îşi fure unul altuia scaunul

„Ne învârtim deja de aproape trei luni în jurul aceleiaşi cozi. Şi o facem în timp ce ne-au murit cam tot atâţia semeni ca într-un război. Auzim de trei luni cum nu se poate guverna decât cu Cîţu. Sau poate cu Ciucă sau cu Vîlceanu, dar nu ştim niciodată sigur, pentru că nu a venit mesaj de la Cotroceni. Domnul Kelemen Hunor visează modificări constituţionale după model unguresc, iar de aproape o lună a intrat în scenă şi trupa PSD, cu aceleaşi <modele> economice şi sociale de înglodare a bugetului de stat şi, bineînţeles, cu ochii mari căscaţi pe grămada de euro <de la Bruxelles> pe care pesediştii şi-o doresc acum renegociată pentru a o canaliza, îşi imaginează dumnealor, către suveicile care au ţinut timp de 30 de ani România în semimodernitate”, a scris miercuri seara pe Facebook Dacian Cioloş.

Acesta spune că preşedintele Klaus Iohannis este şi el vinovat „pentru girul dat”.

„Ridicol şi iresponsabil acest spectacol oferit de alianţa PSD-PNL-UDMR. Trei partide care-şi oglindesc unul într-altul propriile defecte şi care acum ne ţin pe toţi pe loc, pentru că nu ştiu cum să îşi fure unul altuia scaunul de dedesubt. Răul cel mare pe care ni l-a vândut PNL în campania electorală a dispărut într-un cocktail imoral şi periculos care riscă să ţină din nou România pe loc, fără repere, fără politici de dezvoltare serioase. Iar pentru girul dat, preşedintele Iohannis este şi el cât se poate de vinovat, iresponsabil şi toxic, pentru cât i-a mai rămas din mandat”, a mai scris preşedintele USR pe reţeaua de socializare.

Cioloş spune că România are nevoie de un guvern, de un program de guvernare şi de un buget: „Nu aţi vrut oferta USR, deşi ea a fost gata acum o lună. Vă aşteptăm responsabili pe băncile opoziţiei, dar hotărâţi-vă mai repede ce şi cu cine vreţi să faceţi treabă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici