Dacian Cioloş va fi audiat în Parlamentul European pe 15 ianuarie

Dacian Cioloş, comisarul european desemnat al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, va fi audiat în Parlamentul European pe 15 ianuarie, conform programului publicat pe site-ul PE.

38 afișări
Imaginea articolului Dacian Cioloş va fi audiat în Parlamentul European pe 15 ianuarie

Dacian Cioloş va fi audiat în Parlamentul European pe 15 ianuarie (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Potrivit programului publicat pe site-ul PE, audierea lui Dacian Cioloş va avea loc, vineri, 15 ianuarie, între orele 9.00 - 12.00 (10.00 - 13.00 ora României), în cadrul Comisiei pentru Agricultură a Legislativului UE.

La sfârşitul lunii noiembrie, preşedintele CE, Jose Manuel Barroso, a anunţat lista comisarilor desemnaţi pentru a face parte din viitoarea Comisie Europeană, din partea României fiind anunţat Dacian Cioloş pentru portofoliul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Votul în plenul PE pentru învestirea noii Comisii Europene este programat la 26 ianuarie 2010. Dacă va fi aprobată, noua Comisie îşi va începe mandatul în februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici