Dâncu nu crede că Diaconescu va candida în echipa lui Geoană

Fostul lider PSD Vasile Dâncu nu crede că Cristian Diaconescu va candida în echipa lui Mircea Geoană ca prim-vicepreşedinte, afirmând că declaraţiile Rodicăi Nassar fac parte dintr-o campanie de manipulare a opiniei publice.

24 afișări
Imaginea articolului Dâncu nu crede că Diaconescu va candida în echipa lui Geoană

Dâncu nu crede că Diaconescu va candida în echipa lui Geoană (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Dâncu a declarat, marţi seară, că în PSD se dă o bătălie "pentru a-l asuma pe Cristian Diaconescu".

"Este o presiune şi o bătălie care se face pentru manipularea opiniei publice înspre a arăta că, de fapt, Diaconescu, ca resursă de credibilitate, merge alături de echipa lui Geoană, dar Cristian Diaconescu nu a anunţat nimic în acest sens. Nu cred că este posibil acest scenariu. Dacă acest lucru se va întâmpla, înseamnă că Diaconescu şi-a trădat toate principiile pe care le avea şi imaginea pe care o avea opinia publică despre el. Deocamdată, nu avem o confirmare a acestor lucruri şi eu, personal, nu cred", a spus Vasile Dâncu.

Potrivit acestuia, pe unii lideri ai PSD "i-a dezechilibrat foarte tare gestul lui Ion Iliescu şi încearcă să compenseze cu altceva".

"Dar nu se poate face ca la piaţă, a plecat o roşie şi pui alta în loc, ca să le iasă la kilogram. Partidul este mai complicat", a spus Dâncu.

Nassar a declarat, marţi seară, la Consiliul organizaţiei Bucureşti a PSD, că, înainte de acest eveniment Cristian Diaconescu a sunat-o, spunându-i că îşi va retrage candidatura la şefia PSD, aderând la echipa lui Mircea Geoană ca prim-vicepreşedinte.

Marţi seară, la Antena 2, liderul PSD Cristian Diaconescu a declarat că momentan este candidat la prima funcţie în partid şi că îl irită cei care îi anticipează deciziile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici