Daniel Băluţă a decis organizearea un referendum local în Sectorul 4 privind proiectul staţiei de distrugere a deşeurilor municipale

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a decis demararea procedurilor pentru organizarea unui referendum local în Sectorul 4 privind construcţia staţiei de distrugere a deşeurilor municipale, anunţă Primăria Sectorului 4, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

974 afișări
Imaginea articolului Daniel Băluţă a decis organizearea un referendum local în Sectorul 4 privind proiectul staţiei de distrugere a deşeurilor municipale

Daniel Băluţă organizează un referendum local în Sectorul 4 privind proiectul staţiei de distrugere a deşeurilor municipale

Primăria Sectorului 4 precizează, într-un comunicat de presă remis joi MEDIAFAX ca urmare a adoptării de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti a hotărârii privind construcţia în Sectorul 4 a staţiei de distrugere a deşeurilor municipale, că susţine toate investiţiile publice de anvergură, mai ales cele derulate cu bani europeni.

În cauza de faţă, respectiv construcţia staţiei de distrugere a deşeurilor municipale, este vorba despre un proiect în valoare totală de 600 de miloane de lei, finanţat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM).

Primarul Daniel Băluţă a hotărât demararea procedurilor necesare pentru organizarea unui referendum local în Sectorul 4 privind acest subiect.

„Trebuie să punem în aplicare directivele europene în privinţa managementului deşeurilor. Da, municipalitatea trebuie să caute soluţii tehnice pentru a gestiona în mod corect acest aspect deosebit de important pentru sănătatea familiilor noastre. Da, investiţiile în acest domeniu sunt obligatorii! Dincolo de toate acestea însă, oamenii sunt cei care trebuie să decidă în cunoştinţă de cauză ce este bine pentru ei. De aceea, în cursul lunii septembrie, voi începe procedurile pentru declanşarea unui referendum local în urma căruia comunitatea noastră să decidă în privinţa amenajării în Sectorul 4 a staţiei de distrugere a deşeurilor ce nu pot fi valorificate. De asemenea, voi solicita Consiliului Judeţean Ilfov să declanşeze acelaşi fel de procedură şi în localităţile învecinate cu Sectorul 4: Jilava, Berceni şi Popeşti Leordeni, pentru că orice se întâmplă la noi, este important şi pentru ei”, a declarat Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4.

Taguri:
referendum,
deşeuri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici