Daniel Budurescu va candida în locul lui Tăriceanu în colegiul 2

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a anunţat, marţi, că BPC a validat propunerea preşedintele filalei Sectorului 1, Vlad Moiescu, privind candidatura lui Daniel Budurescu, în locul lui Călin Popescu Tăriceanu, în colegiul electoral 2.

21 afișări
Imaginea articolului Daniel Budurescu va candida în locul lui Tăriceanu în colegiul 2

Daniel Budurescu va candida în locul lui Tăriceanu în colegiul 2

Întrebată cine a fost validat în locul premierului Tăriceanu pentru colegiul electoral 2 din Sectorul 1, Nicolai a menţionat că, din câte îşi aminteşte, este vorba de Daniel Budurescu.

"Din ce îmi amintesc, este vorba de domnul Daniel Budurescu", a susţinut Nicolai.

La rândul său, preşedintele PNL Sector 1, Vlad Moisescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că propunerea privind candidatura lui Budurescu a fost validată de BPC cu 14 voturi "pentru" şi două abţineri.

Pe de altă parte, Norica Nicolai a menţionat că BPC a validat o serie de noi candidaţi pentru alegerile parlamentare, menţionând că secretariatul va da detalii în această privinţă.

În ceea ce priveşte candidaţii PNŢCD, Norica Nicolai a spus că " BPC a luat decizia de a susţine acest protocol între PNL şi PNŢCD".

"Urmează ca în zilele următoare organizaţiile judeţene ale PNL şi PNŢCD să se întâlnească, să discute cu privire la candidaturile unor colegi din PNŢCD în diverse colegii, urmând ca săptămâna viitoare să procedăm la validarea candidaţilor care provin din PNŢCD", a spus Nicolai.

Ea a precizat că nu s-a decis un număr de locuri pentru PNŢCD, menţionând că liderii PNL trebuie să facă o analiză a persoanelor.

Liderul PNL a mai spus că aceşti candidaţi vor respecta decizia BEC şi se vor înscrie în partid.

Întrebată despre eventuala candidatură a Ramonei Bădescu din partea PNL, Nicolai a susţinut că "nu s-a discutat", însă a menţionat că printre candidaturile validate nu se află în niciun caz aceasta.

Preşedintele PNL Sector 1, Vlad Moisescu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că filiala a decis să îl propună candidat în locul premierului Tăriceanu în colegiul 2 din sector pe Daniel Budurescu, ce fusese validat iniţial pentru colegiul 4, iar în locul acestuia o va propune pe Ingrid Zaarour.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici