Decizie în CEx. Congresul PSD va avea loc pe 24 august

CEx a decis, luni, Congresul PSD se va desfăşura pe 24 august, au declarat surse din partid, pentru MEDIAFAX. Viorica Dăncilă le-a transmis, sâmbătă, o scrisoare liderilor de filiale în care le-a propus să amâne Congresul din 3 august, în contextul crimelor din Caracal.

645 afișări
Imaginea articolului Decizie în CEx. Congresul PSD va avea loc pe 24 august

Decizie în CEx. Congresul PSD va avea loc pe 24 august

„Dragi colegi, În aceste zile, un suflet tânăr care putea fi salvat a plecat dintre noi. Suntem cu toţii plini de durere şi revoltă, de tristeţe şi frustrare pentru că aşa ceva s-a putut întâmpla. Am luat câteva decizii necesare, în calitate de Prim-ministru, dar mai trebuie. Toţi vinovaţii trebuie să plătească. Până la ultimul. Vă rog ca în aceste zile să lăsaţi politica deoparte. Vă rog, deci, să nu arătaţi cu degetul spre un partid sau altul, nu este momentul unor astfel de dispute. În aceste zile, politica nu-şi are locul”, a transmis Viorica Dăncilă, în scrisoarea către preşedinţii organizaţiilor PSD, obţinută de MEDIAFAX.

Prin urmare, preşedintele PSD le-a propus social-democraţilor amânarea Congresulului din 3 august, precizând că îşi doreşte ca în această perioadă să fie găsite soluţii pentru ca astfel de cazuri, precum cel din Caracal să nu se mai repete.

Şedinţa CEx al PSD a început după ora 6.00 seara şi este în desfăşurare. La ultima reuniune a Comitetului Executiv, PSD a votat ca Viorica Dăncilă să fie prezidenţiabilul partidului. Singurii care s-au opus deciziei au fost Paul Stănescu şi Dumitru Buzatu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici