Delegaţia PMP la consultările de la Cotroceni: Traian Băsescu, Eugen Tomac, Valeriu Steriu, Criatsian Diaconescu şi Robert Turcescu

PMP va participa la consultările ce vor avea loc miercuri la Palatul Cotroceni, delegaţia fiind condusă de fostul şef de stat Traian Băsescu.

1400 afișări
Imaginea articolului Delegaţia PMP la consultările de la Cotroceni: Traian Băsescu, Eugen Tomac, Valeriu Steriu, Criatsian Diaconescu şi Robert Turcescu

Delegaţia PMP la consultările de la Cotroceni: Traian Băsescu, Eugen Tomac, Valeriu Steriu, Criatsian Diaconescu şi Robert Turcescu (Imagine: Dragoş Savu / Mediafax Foto)

El va fi însoţit de Eugen Tomac, Valeriu Steriu, Cristian Diaconescu şi Robert Turcescu.

PSD şi ALDE au anunţat că nu vor participa.

"Nu putem da curs unei invitaţii care se bazează pe un articol greşit din Constituţie. E straniu că sunt chemate la consultări partide neparlamentare. PSD respectă Constituţia. Cum să mergem cu o propunere când parlamentarii nu sunt validaţi? PSD nu va grăbi niciun demers", a spus marţi Liviu Dragnea, la câteva ore după ce preşedintele Klaus Iohannis a convocat pentru miercuri partidele la consultări.

Liviu Dragnea a mai spus că articolul 85, care stă la baza invitaţiei, prevede inclusiv numirea Guvernului după votul de învestitură din Parlament. "Cum putem face asta când nu avem nici măcar oficializarea datelor alegerilor?"

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici