PSD şi ALDE vor avea o propunere comună pentru funcţia de premier. Liviu Dragnea: "Nu există nicio listă scurtă de propuneri de premier. Va fi doar o singură propunere"

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marţi că alianţa dintre PSD şi ALDE se menţine, el precizând că această alianţă presupune că cele două formaţiuni vor avea o propunere comună pentru funcţia de prim-ministru.

11255 afișări
Imaginea articolului PSD şi ALDE vor avea o propunere comună pentru funcţia de premier. Liviu Dragnea: "Nu există nicio listă scurtă de propuneri de premier. Va fi doar o singură propunere"

Dragnea: PSD şi ALDE vor avea o propunere comună pentru funcţia de premier

„Este menţinută alianţa dintre PSD şi ALDE şi această alianţă presupune o propunere comună pentru funcţia de prim ministru. Nu există nicio listă scurtă de propuneri de premier. Va fi doar o singură propunere pe care o vom face publică după o discuţie, aşa cum e firesc, în cadrul PSD în Comitetul Executiv Naţional”, a spus Dragnea.

El a precizat că marţi sau miercuri va discuta cu ALDE despre alianţa de guvernare.

„Urmează - sper să reuşim - să avem o discuţie cu colegii de la ALDE, astăzi sau mâine (marţi sau miercuri - n.r.) şi, aşa cum am spus, după această discuţie, vom stabili şi calea de urmat”, a adăugat liderul PSD, menţionând că încă nu a avut o discuţie cu cei de la UDMR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici