Liviu Dragnea îl contrazice pe Dîrzu: Nu avem în minte demersul de suspendare a lui Iohannis

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că nu este de acord cu liderul organizaţiei PSD Alba, Ioan Dîrzu, el subliniind că social-democraţii „nu au în minte” demersul de suspendare a preşedintele Klaus Iohannis.

1114 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea îl contrazice pe Dîrzu: Nu avem în minte demersul de suspendare a lui Iohannis

Liviu Dragnea îl contrazice pe Dîrzu: Nu avem în minte demersul de suspendare a lui Iohannis (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

„Mi-am permis şi îmi permit şi acum public să nu fiu de acord cu liderul PSD, Ioan Dîrzu, de la Alba, care a anunţat - sigur, după un rezultat senzaţional al PSD în Alba - că îl vom suspenda pe preşedinte. Nu avem în minte acest demers”, a spus Dragnea.

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a declarat, luni, că organizaţia pe care o conduce îl susţine pe Liviu Dragnea pentru funcţia de premier, iar social-democraţii iau în calcul suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis dacă ar refuza propunerea.

Ioan Dîrzu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, întrebat despre candidatul pe care organizaţia judeţeană îl va susţine la conducerea Guvernului, că Liviu Dragnea este cel mai bun candidat.

”Din punctul meu de vedere, şi am discutat şi cu colegii mei, cel mai bun candidat este Liviu Dragnea şi credem că poate să conducă şi ţara foarte bine aşa cum a condus şi partidul. Este hotărât, are experienţă în spate şi la Ministerul Dezvoltării şi ştie care sunt problemele reale ale României. Ce poate să facă în plus, poate să conducă România începând de astăzi”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă problemele pe care le are cu Justiţia nu ar fi un impediment pentru Dragnea, Ioan Dîrzu a spus că nu crede. "Ştim cu toţii pentru ce a primit acea condamnare”, a adăugat preşedintele PSD Alba, subliniind că nici acum nu a primit motivarea, iar ”dosarul a fost de altă natură”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici