Delegaţii PNL Cluj la congresul partidului, fără un mandat expres pe cine să voteze la conducere

PNL Cluj a hotărât ca la congresul partidului din 17 iunie să nu existe un mandat expres pentru delegaţi în sensul susţinerii uneia dintre moţiunile depuse pentru preşedinte, lăsând această decizie la aprecierea acestora, transmite corespondentul MEDIAFAX.

203 afișări
Imaginea articolului Delegaţii PNL Cluj la congresul partidului, fără un mandat expres pe cine să voteze la conducere

Delegaţii PNL Cluj la congresul partidului, fără un mandat expres pe cine să voteze la conducere

Potrivit unui comunicat al PNL Cluj transmis, duminică, eventualele semnături pentru susţinerea unei moţiuni ale unor membri ai PNL Cluj vor fi realizate strict în nume personal.

“Biroul Politic Judeţean al PNL Cluj a hotărât, duminică, cu unanimitate de voturi, ca la Congresul PNL din 17 iunie să nu existe un mandat expres pentru delegaţi în sensul susţinerii uneia dintre moţiunile depuse spre a fi supusă votului, lăsând această decizie la aprecierea acestora. Eventualele semnături pentru susţinerea unei moţiuniale unor membri ai PNL Cluj vor fi realizate strict în nume personal şi nu vor angaja în niciun fel poziţia întregii filiale”, se arată în comunicat.

PNL Cluj va trimite la congres aproximativ 190 de delegaţi.

Preşedinţia PNL este disputată, cu aproximativ o lună înainte de Congres, de Ludovic Orban şi Cristian Buşoi, după ce Cătălin Predoiu s-a retras, surse precizând pentru MEDIAFAX că, în partid, şi Viorel Cataramă încearcă să strângă semnături.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici