Deputat: Graţie PSD, criminalul de la 2 Mai va sta vreun deceniu după gratii

„Graţie PSD, criminalul de la 2 Mai va sta vreun deceniu după gratii”, afirmă deputatul Radu Cristescu. El spune că tânărul „va fi primul al legii Anastasia”.

2037 afișări
Imaginea articolului Deputat: Graţie PSD, criminalul de la 2 Mai va sta vreun deceniu după gratii

Deputat: Graţie PSD, criminalul de la 2 Mai va sta vreun deceniu după gratii

„Graţie PSD, criminalul de la 2 Mai va sta vreun deceniu după gratii. Românii sunt oripilaţi de tragedia provocată la 2 Mai de un june imberb, drogat a la Untold, şi care a băgat doi tineri nevinovaţi în mormînt şi alţi cîţiva în spital. Băieţelul de bani gata, căruia la 19 ani mami şi tati i-au luat Merţan decapotabil, era atît de trotilat că a fugit de la locul accidentului fără măcar să facă priza cu realitatea. Cu tragedia prin care a îndoliat două familii, mai precis. Înţeleg că puţin mai înainte mai făcuse un accident, fără victime de data asta”, scrie pe Facebook Radu Cristescu.

Deputatul social-democrat apreciază că „în alte vremuri, cu banii părinţilor, cu avocaţi grei şi cu relaţiile potrivite, criminalul precis ar fi scăpat cu 2-3 ani cu suspendare”.

„Dar a înţărcat bălaia. Criminalul va face puşcărie de la 7 ani şi jumătate în sus. Poate chiar vreo 10, pentru circumstanţe agravante. Şi asta pentru că el va fi primul <client> al legii Anastasia, creată de PSD şi promulgată pe 8 iulie. Conform acelei legi care a schimbat Codul Penal, beţivii şi drogaţii care comit accidente auto mortale fac obligatoriu puşcărie. Iar acelaşi Cod mai spune că pedeapsa pentru ucidere din culpă e închisoarea de la unu la 5 ani, iar dacă s-a cauzat moartea a două sau mai multor persoane, limitele speciale se majorează cu jumătate. Deci se pleacă de la 7 ani şi jumătate, la care vin şi circumstanţele agravante, care există în acest caz. Graţie PSD, ucigaşii şoselelor nu vor mai fenta puşcăria. Iar părinţii de copii nesăbuiţi se vor gîndi, poate, de două ori mai înainte de a-şi <dota> odraslele cu bolizi de superlux, arme mortale în mîinile unora. Sincere condoleanţe famiilor celor doi tineri ucişi în accident”, încheie Cristescu.

Şoferul care a intrat cu maşina într-un grup de tineri, sâmbătă dimineaţa, omorând doi dintre ei, era drogat şi a fugit de la locul accidentului, fiind depistat ulterior de poliţişti în Vama Veche.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici