Deputat PMP: E deja august şi legumicultorii n-au văzut un ban din programul „Tomata”

  • Deputatul PMP Robert Turcescu cere distribuirea sumelor promise prin programul "Tomata"
  • În timpul guvernării PSD fondurile erau împărţite în lunile iunie- iulie
  • Robert Turcescu spune că „dacă nu se vor grăbi să rezolve (şi) aceste restanţe, liberalii vor lua voturi la ţară cum ia cârtiţa lecţii de stat cu ochii-n soare”
167 afișări
Imaginea articolului Deputat PMP: E deja august şi legumicultorii n-au văzut un ban din programul „Tomata”

Deputat PMP: E deja august şi legumicultorii n-au văzut un ban din programul „Tomata”

„Îl anunţ public pe premierul Ludovic Orban că ar fi bine să grăbească distribuirea către agricultori a sumelor promise prin programul "Tomata". În guvernarea PSD, ani la rând, fără întârziere, aceste sume s-au plătit în lunile iunie-iulie. Acum e deja august şi legumicultorii n-au văzut un ban. Mai mult, se zvoneşte că în loc de 3000 de euro pentru o măsură din cadrul programului "Tomata", guvernul liberal ar da acum doar 2300- 2400 de euro. Îl îndemn public pe ministrul Agriculturii, domnul Oros, să limpezească şi această necunoscută. Şi mai spun doar că dacă nu se vor grăbi să rezolve (şi) aceste restanţe, liberalii vor lua voturi la ţară cum ia cârtiţa lecţii de stat cu ochii-n soare”, a scris pe Facebook Robert Turcescu.

El menţionează că are în familie legumicultori şi, într-un astfel de context, este la curent cu mai tot ce se discuta în această lume „fascinantă, dar dură” a cultivatorilor de legume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici