Deputat PSD: Ponta să convoace CN pentru realegerea vicepreşedinţilor PSD

Deputatul PSD Vasile Bleotu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că îi propune preşedintelui PSD, Victor Ponta, convocarea Consiliului Naţional pentru realegerea vicepreşedinţilor partidului.

29 afișări

Bleotu a precizat că, potrivit unor informaţii apărute în presă, vicepreşedinţii partidului au fost aleşi la Congresul de sâmbtătă prin fraudă, "pe lista lui Marian Vanghelie şi a unor baroni locali".

"Propun ceea ce a solicitat şi preşedintele Ion Iliescu la Congres, ca vicepreşedinţii să fie aleşi pe opt euroregiuni şi ca specialişti ai departamentelor partidului", a spus Bleotu.

El a arătat că, potrivit Statutului, unii din actualii vicepreşedinţi sunt incompatibili având şi funcţii de preşedinţi de organizaţii.

Bleotu a mai spus că sunt nemulţumiri în partid din această cauză şi membrii ai PSD vor continua să plece.

"Dacă nu se va face acest lucru, nu se va opri hemoragia din partid. Mulţi sunt nemulţumiţi pentru că s-au adus prejudicii de imagine partidului. Şi oameni valoroşi au rămas în afara conducerii", a adăugat Belotu.

El a dat ca exemplu faptul că zona Transilvaniei nu are nici un reprezentant în conducerea PSD şi "acolo partidul stă foarte rău", iar judeţul Dolj are doi reprezentanţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici