Deputaţii PNL se întâlnesc pentru a decide noul lider de grup, în locul lui Scutaru

Deputaţii PNL au fost convocaţi pentru această oră la o reuniune a grupului parlamentar în care să decidă succesorul lui George Scutaru, actalul lider al grupului, care urmează să-şi depună mandatul pentru a deveni consilier prezidenţial, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PNL.

152 afișări
Imaginea articolului Deputaţii PNL se întâlnesc pentru a decide noul lider de grup, în locul lui Scutaru

George Scutaru, actalul lider al grupului PNL din Camera Deputaţilor (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Scutaru a convocat reuniunea deputaţilor PNL printr-un sms în care precizează: ”Prezenţa dumneavoastră e importantă pentru activitatea grupului în perioada următoare”.

Potrivit surselor citate, George Scutaru îşi va depune mandatul în cadrul reuniunii, urmând ca grupul parlamentar să aleagă prin vot noul său lider.

Între favoriţii pentru ocuparea acestui loc se numără deputatul PNL, Mihai Voicu.

Pe de altă parte, surse din grupul PNL au menţionat pentru MEDIAFAX că nu este exclusă nici candidatul lui Ludovic Orban, cel care se află în competiţie şi pentru şefia PNL în locul lui Klaus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici