Deputaţii PSD îşi vor prezenta luni opţiunile de cazare

Liderul grupului PSD din Cameră, Marian Neacşu, a declarat miercuri că deputaţii social-democraţi îşi vor prezenta luni opţiunile de cazare, urmând să se stabilească dacă aceştia se vor organiza pentru a negocia cu hotelierii sau dacă fiecare îşi va soluţiona problema cazării individual.

153 afișări
Imaginea articolului Deputaţii PSD îşi vor prezenta luni opţiunile de cazare

Deputaţii PSD îşi vor prezenta luni opţiunile de cazare (Imagine: Shutterstock)

"De tot ce înseamnă procedură de cazare, dacă va exista o procedură de cazare, nu se mai ocupă Camera. Că se vor face la grup, în formă organizată, că se vor organiza colegii deputaţi într-o altă formulă, probabil că aşa va fi. (...) Nu se poate face o negociere până când nu există cifre definitive", a spus Neacşu.

"Noi abia luni dimineaţă ne adunăm la grup cu toţi colegii şi vreau să lămurim pentru ce soluţii optează fiecare şi abia de acolo încolo poţi să discuţi, pentru că ştii pe ce număr de camere, pe ce perioadă, ce opţiuni au fiecare. (...) Luni dimineaţă voi prezenta situaţia aşa cum este, de acolo opţiunea va fi individuală", a adăugat Neacşu.

El a precizat că, până în acest moment, colegii deputaţi care s-au angajat să discute cu hotelierii nu au fost "entuziaşti".

Neacşu a mai spus că vineri va fi convenită şi forma finală pentru modificarea Statutului deputaţilor şi senatorilor, care va fi asumată de liderii de grup şi va deveni iniţiativă legislativă, urmând a intra în procedură pentru săptămâna viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici