Deputaţii PSD nu vor asigura cvorumul plenului reunit în care va fi votat noul Guvern

Deputaţii PSD au stabilit să nu intre în sală la plenul reunit în care va fi dat votul pentru noul Guvern, pentru a asigura cvorumul şedinţei, a declarat, pentru MEDIAFAX, preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu.

2999 afișări
Imaginea articolului Deputaţii PSD nu vor asigura cvorumul plenului reunit în care va fi votat noul Guvern

„Acest lucru s-a discutat şi în Comitetul Executiv. Nu este atributul PSD-ului, opoziţie să facă cvorum. Atributul cvorumului este al majorităţii, în orice stat din lumea aceasta democratică, Deputaţii au dat şi vot. Dacă se face cvorum o să participă şi noi, dar nu o să votăm Guvernul”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi, pentru MEDIAFAX.

Marcel Ciolacu a afirmat, luni, că PNL şi cei care au votat moţiunea de cenzură trebuie să dovedească dacă au sau nu majoritate în Parlament, pentru a susţine noul Executiv.

„Lucrurile sunt simple: PSD este în opoziţie şi nu va vota niciun guvern al PNL! E treaba celor care au votat moţiunea să dovedească că au într-adevăr majoritate pentru a forma un nou Guvern. Dacă au!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Klaus Iohannis este aşteptat să anunţe, marţi, la Cotroceni, de la ora 17.00, premierul desemnat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici