Deputatul PSD Liviu Pleşoianu anunţă că va PROTESTA miercuri în faţa DNA

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a anunţat, marţi, într-o postare pe Facebook, că miercuri dimineaţă, începând cu ora 8.00, se va afla în faţa DNA, protestând faţă de refuzul procurorului-şef, Laura Codruţa Kovesi, de a fi audiată de către Comisia de anchetă a alegerilor din 2009.

500 afișări
Imaginea articolului Deputatul PSD Liviu Pleşoianu anunţă că va PROTESTA miercuri în faţa DNA

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu anunţă că va protesta miercuri în faţa DNA

„Nu se mai poate trăi aşa în această ţară! Eu nu mai accept! Ca atare, mâine dimineaţă (miercuri, 5 iulie), mă voi afla de la prima oră în <<spaţiul meu privat>> din faţa Sediului DNA din Str. Ştirbei Vodă nr. 79-81. Începând cu ora 8.00, îmi voi petrece <<timpul meu liber>> în faţa Templului Anticorupţiei, unde sălăşluieşte Divinitatea Sa. Mă va bucura prezenţa oricărui cetăţean care va alege acelaşi <<spaţiu privat>> şi acelaşi interval de <<timp liber>>. După cum mă va bucura şi propria-mi companie, în cazul în care voi fi singurul cu care mă voi intersecta. <<Noi suntem DNA şi nu ne lăsăm!>> - Foarte bine! Şi eu sunt parlamentar al României... Şi nu mă las!...Fie să fim!”, a scris Pleşoianu pe Facebook.

Deputatul PSD a distribuit, împreună cu textul postării, şi o fotografie a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, căreia îi este atribuit următorul text: „Atâta curaj am când trebuie să răspund la întrebările Comisiei de anchetă”.

Pleşoianu este deputat PSD şi membru din partea acestui partid în Comisia parlamentară specială de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009, calitate din care a criticat de fiecare dată refuzul celor invitaţi la audieri de a răspunde întrebărilor Comisiei.

Laura Codruţa Kovesi a refuzat de două ori invitaţia adresată de această Comisie de a se prezenta la audieri.

Comisia a fost înfiinţată la solicitarea PSD şi ALDE, ca urmare a afirmaţiilor lui Dan Andronic potrivit căruia, în seara turului secund al scrutinului prezidenţial din 2009, a fost acasă la Gabriel Oprea, unde se mai aflau George Maior, Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi.

George Maior, audiat de către Comisie, a admis că a fost acasă la Oprea, dar a refuzat să detalieze, menţionând că evenimentul a fost unul "privat". Şi Coldea a scris Comisiei de anchetă, el menţionând că în ziua alegerilor a avut şi "activităţi cu caracter privat".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici