Dezbaterea de marţi. Mai puţin de zece persoane îi vor pune întrebări şefului statului / Lider PSD: În curând, dezbaterea lui Iohannis cu Iohannis

La dezbaterea de marţi anunţată de Klaus Iohannis, care va începe la ora 15.00, doar opt persoane, din rândul politologilor, jurnaliştilor şi formatorilor de opinie, îi vor adresa întrebări şefului statului, au declarat surse din PNL, pentru MEDIAFAX.

20337 afișări
Imaginea articolului Dezbaterea de marţi. Mai puţin de zece persoane îi vor pune întrebări şefului statului / Lider PSD: În curând, dezbaterea lui Iohannis cu Iohannis

Dezbaterea de marţi. Mai puţin de opt persoane îi vor pune întrebări lui Klaus Iohannis, la dezbatere

„Va fi o dezbatere cu număr limitat de invitaţi care să pună întrebări. Nu e conferinţă de presă. E o dezbatere în care vor pune întrebări cei care sunt invitaţi să participe”, au explicat sursele citate, pentru MEDIAFAX.

Prin urmare, restul jurnaliştilor care se vor acredita la dezbatere ar putea doar să relateze despre evenimentul de marţi.

Potrivit surselor menţionate, nu este nicio temă prestabilită a discuţiei cu preşedintele, cei opt putând pune întrebările pe care le doresc.

Klaus Iohannis a anunţat, într-o conferinţă de presă susţinută miercuri la sediul PNL, că marţi va organiza o dezbatere cu politologi şi formatori de opinie. Şeful statului a precizat că nu va participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, deoarece aceasta „a fost parte activă a mârlăniilor pesediste şi a sprijinit activ încercările de acaparare a Justiţiei”.

La conferinţa de presă care a durat peste o oră, preşedintele Iohannis a luat câte două întrebări de la fiecare jurnalist prezent la eveniment.

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) a anunţat că va găzdui dezbaterea de marţi a lui Klaus Iohannis cu politologii şi formatorii de opinie, care va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, potrivit unui comunicat de presă.

CITEŞTE ŞI: „Dezbaterea” mult aşteptată Dăncilă-Iohannis e aici! 

Ştefănescu: În curând dezbaterea lui Iohannis cu Iohannis. Şi acum putem să începem marea confruntare

Codrin Ştefănescu a declarat că în curând va fi dezbaterea lui Iohannis cu Iohannis, unde invitaţi de onoare vor fi politologul Iohannis, jurnalistul Iohannis. Discuţia va fi moderată de independentul Iohannis şi astfel poate începe marea confruntare, mai spune social-democratul.

„Urmează în curând dezbaterea lui Iohannis cu Iohannis. Sunt invitaţi de onoare: jurnalistul Iohannis, politologul Iohannis şi formatorul de opinie Iohannis. Dezbaterea e moderata de independentul Iohannis. Şi acum putem să începem marea confruntare!”, a scris Codrin Ştefănescu, duminică pe Facebook.

Codrin Ştefănescu a fost recent numit secretar general adjunct, printr-o decizie luată la ultimul CEx al PSD. El a mai avut această funcţie în perioada când preşedinte al partidului era Liviu Dragnea.

Taguri:
iohannis,
dezbatere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici