Dezbaterile la buget au început, miercuri, cu o întârziere de peste o oră

Dezbaterile din Parlament asupra proiectului de buget de stat pe 2008 s-au reluat, miercuri dimineaţă, cu o întârziere de peste o oră faţă de programul stabilit.

1 afișare
Imaginea articolului Dezbaterile la buget au început, miercuri, cu o întârziere de peste o oră

Dezbaterile la buget au început, miercuri, cu o întârziere de peste o oră

Şedinţa a început cu efectuarea apelului nominal pentru verificarea prezenţei, în condiţiile în care mai mulţi parlamentari au contestat prezenţa oficială anunţată de preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu.

Olteanu anunţase că, potrivit listei de semnături, sunt prezenţi 253 de senatori şi deputaţi, secretarul Senatului Gavrilă Vasilescu replicând că, din experienţa sa, în sala de plen nu sunt mai mulţi de 70 de parlamentari.

Deputatul independent Dragoş Dimitriu a solicitat efectuarea apelului nominal la Senat şi la Camera Deputaţilor, pentru verificarea prezenţei.

După efectuarea apelului nominal la Senat, preşedintele Camerei a spus că nu mai este necesară efectuarea apelului şi la deputaţi, astfel că parlamentarii au trecut la dezbaterile pe buget.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici