Diaconescu anunţă că îşi depune, joi, candidatura pentru şefia PSD

Liderul social-democrat Cristian Diaconescu a anunţat, miercuri seară, că joi îşi va depune candidatura pentru şefia partidului, precizând că vor fi şi alţi colegi care se vor înscrie în cursa pentru prima funcţie din partid "în mod individual", nu pe o listă care să implice o echipă.

24 afișări
Imaginea articolului Diaconescu anunţă că îşi depune, joi, candidatura pentru şefia PSD

Diaconescu anunţă că îşi depune, joi, candidatura pentru şefia PSD (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat dacă îşi menţine intenţia de a candida la şefia PSD, Diaconescu a răspuns: "Fără îndoilaă. Le mulţumesc colegilor de la PSD Bucureşti pentru ideea de echipă, cred că ar fi bine ca echipa care va conduce PSD să fie aleasă pe criterii de competenţă, eficienţă politică şi în perpectiva unui viitor pe care eu îl doresc un pic altfel pentru PSD. Sunt consecvent, mi-am depus un program politic, e normal să continui de aceeaşi manieră".

El a precizat că îşi va depune, joi, candidatura la şefia PSD.

Întrebat dacă va depune, odată cu candidatura sa, şi o listă cu celelalte candidaturi ale echipei pe care doreşte să o formeze, aşa cum s-a stabilit iniţial, Diaconescu a negat.

"Nu, nu cu echipă. Cred că vor fi suficienţi colegi care se se vor înscrie individual pe o listă deschisă, deci implicit pe un vot direct, uninominal şi împreună cu ei se poate realiza o politică de substanţă pentru PSD", a spus Diaconescu.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru conducerea PSD expiră joi, la ora 16.00, singurele nume certe înscrise, până, la acest moment, în cursa pentru şefia formaţiunii fiind cele ale lui Mircea Geoană şi Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici