Diaconescu: Nu iau în considerare posibilitatea să mă întorc în PSD

Cristian Diaconescu a declarat, miercuri seară, la Realitatea TV, răspunzând unei întrebări, că nu ia în considerare posibilitatea de a se întoarce în PSD.

18 afișări
Imaginea articolului Diaconescu: Nu iau în considerare posibilitatea să mă întorc în PSD

Diaconescu: Nu iau în considerare posibilitatea să mă întorc în PSD (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Diaconescu a intervenit telefonic într-o emisiune în care se discuta despre motivele plecării sale şi în care a fost invocată posibilitatea ca gestul fostului social-democrat să fi fost urmare a unor "ordine".

"Nu iau în considerare această posibilitate (de întoarcere în PSD) şi nici nu se pune problema să primesc ordine de undeva. Dacă doriţi sa discutăm despre posibilitatea de a primi ordine, sunt gata să o fac oriunde şi oricând, dar pregătiţi-vă bine pentru aşa ceva", a spus Diaconescu, adresându-i-se lui Claudiu Săftoiu, invitat în studio.

Acesta a replicat că este nevoie de o lămurire a motivelor pentru care Diaconescu a plecat din PSD.

Diaconescu a mai precizat că răspunsul la întrebarea legată de plecarea sa din PSD este unul "elaborat" şi că nu îl poate da prin telefon.

"Este un răspuns mai mult decât eleborat, pe care nu îl pot da la telefon", a spus Diaconescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici