Diaconescu: UNPR este interesat de stabilitatea României, dialogul politic se poartă

UNPR este interesat "serios" de stabilitatea României, de faptul că Uniunea are "o serie de proiecte care trebuie puse în aplicare" şi vrea să vadă dacă acestea se vor regăsi în viitorul program de guvernare, a declarat, duminică, liderul UNPR Cristian Diaconescu

333 afișări
Imaginea articolului Diaconescu: UNPR este interesat de stabilitatea României, dialogul politic se poartă

Cristian Diaconescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Deocamdată, ne interesează serios stabilitatea României, faptul că avem o serie de proiecte care trebuie puse în aplicare. Să vedem dacă în programul viitorului guvern se află aceste proiecte. Este extrem de important.După aceea discutăm de orice decizie politică. Să nu ne grăbim.", a spus prşedintele de onoare al UNPR.

Întrebat dacă UNPR va cere ceva USL în schimbul votului pentru susţinerea guvernului Ponta, Diaconescu a spus: "dialogul politic se poartă.Deocamdată, nimic nu e decis".

Întrebat dacă va purta negocieri cu USL, Diaconescu a răspuns: "Vedem săptămâna viitoare".

Întrebat dacă îşi va păstra portofoliul Externele, ministrul în exerciţiu a remarcat: "Nu se discută despre probleme personale, ci despre majorităţi politice".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici