Dinescu îl susţine pe Laszlo Borbely la Primăria Târgu-Mureş

Scriitorul şi publicistul Mircea Dinescu şi-a anunţat public, sâmbătă seară, la Târgu-Mureş, susţinerea pentru candidatul UDMR la Primăria municipiului, actualul ministru al Dezvoltării, Laszlo Borbely.

64 afișări
Imaginea articolului Dinescu îl susţine pe Laszlo Borbely la Primăria Târgu-Mureş

Dinescu în susţine pe Laszlo Borbely la Primăria Târgu-Mureş (Imagine: Mediafax Foto)

Mircea Dinescu a fost invitat să îşi lanseze la sediul Fundaţiei Bernady, patronată de Borbely, volumul „Corigent la cele sfinte” în limba maghiară şi a oferit bonus şi editorialul „Dumnezeu e bozgor”, scris după afirmaţiile lui Gigi Becali în scandalul DNA-Steaua-Universitatea Cluj.

Scriitorul a spus că a venit la Târgu Mureş şi pentru a-şi exprima susţinerea faţă de Borbely, care candidează la Primăria Târgu Mureş, şi s-a arătat contrariat de faptul că nu îşi poate prezenta la TV această susţinere în campania electorală.

"Este o mare porcărie această decizie de a nu putea vorbi public în campania electorală. Păi când să vorbeşti despre asta, dacă nu acum, când este cazul? Este ca şi cum le-ai interzice pompierilor să vorbească despre foc”, a comentat Dinescu, adăugând că vrea să îi ofere lui Borbely "un autograf pe legitimaţia de primar".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici