Directorul general al ROMARM demisionează din PDL şi se înscrie în UNPR

Directorul general al ROMARM, Vasile Crişan, vicepreşedinte al PDL Alba, şi-a dat, vineri, demisia din partid şi s-a înscris în UNPR, unde va îndeplini funcţia de prim-vicepreşedinte al filialei judeţene şi vicepreşedinte la nivel naţional.

376 afișări

Directorul general al ROMARM, Vasile Crişan, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că a demisionat din PDL şi s-a înscris în UNPR, unde va activa în funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene din Alba şi va fi vicepreşedinte la nivel naţional al departamentului economic.

Crişan a precizat că a luat această decizie deoarece consideră că din noua poziţie va putea susţine mai bine programul de guvernare stabilit în coaliţie.

"În perioada în care am activat ca vicepreşedinte al PDL Alba am avut o relaţie de excepţie, una foarte, foarte bună cu toţi membrii partidului, cu toţi colegii şi prietenii mei de la PDL, relaţie pe care intenţionez să o păstrez şi în continuare având în vedere că suntem pe aceeaşi baricadă de guvernare şi de conducere a destinelor României (…) Consider că din noua poziţie pot să susţin mai bine programul de guvernare stabilit la nivelul coaliţiei", a spus Crişan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici