Discurs nou la PSD: Ştim să ascultăm vocea acestei ţări şi ştim când e nevoie de schimbare

Social-democraţii au transmis, miercuri, pe Facebook, că PSD ştie să asculte vocea poporului şi ştie când este nevoie de schimbare, adăugând că partidul va rămâne „întotdeauna aproape de români”.

191 afișări
Imaginea articolului Discurs nou la PSD: Ştim să ascultăm vocea acestei ţări şi ştim când e nevoie de schimbare

Schimbare de discurs la PSD: Ştim să ascultăm vocea acestei ţări şi ştim când e nevoie de schimbare

„Partidul Social Democrat va rămâne întotdeauna aproape de români. Ştim să ascultăm vocea acestei ţări şi ştim când e nevoie de schimbare. Împreună, alături de milioanele de oameni care cred în noi, vom da acest semnal al schimbării, păstrând valorile şi proiectele social-democrate. Pentru toţi cei care şi-au pus speranţele în Partidul Social Democrat şi pentru toţi cetăţenii pe care Guvernul PSD îi reprezintă, continuăm lupta!”, au scris reprezentanţii PSD, miercuri, pe Facebook.

Postarea PSD vine şi în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis are, miercuri, a doua rundă de consultări la Cotroceni pe tema transpunerii în Constituţie a rezultatelor referendumului pe justiţie. Delegaţia social-democraţilor, condusă de Viorica Dăncilă urmează să intre la discuţiile cu şeful statului la ora 15.00.

De asemenea, Biroul Politic al PSD a cărui şedinţă este în desfăşurare, la ora transmiterii ştirii, care vor discuta şi despre mandatul cu care delegaţia PSD se va prezenta la consultările de la Palatul Cotroceni.

Biroul Electoral Central (BEC) a anunţat, luni, la o săptămână după referendumul pe justiţie de pe 26 mai, rezultatele finale ale scrutinului, peste 6 milioane de alegători votând „Da” la ambele întrebări de pe buletinele de vot.

Taguri:
psd,
referendum,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici