Discuţiile Tăriceanu-partide privind bugetul, amânate

Discuţiile premierului Călin Popescu Tăriceanu cu liderii partidelor parlamentare pe tema bugetului de stat pe 2008, programate joi, au fost amânate pentru săptămâna viitoare, după ce premierul le-a cerut, miercuri seara, acestora să includă pe agenda convorbirilor şi subiectul votului uninominal.

2 afișări
Imaginea articolului Discuţiile Tăriceanu-partide privind bugetul, amânate

Discuţiile Tăriceanu-partide privind bugetul, amânate

“Premierul Călin Popescu Tăriceanu le-a cerut liderilor partidelor parlamentare amânarea consultărilor de joi pentru săptămâna viitoare, solicitarea având în vedere completarea agendei discuţiilor cu tema legii privind votul uninominal”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Camelia Spătaru.

Tăriceanu i-a invitat pe liderii partidelor parlamentare pentru discuţii pe tema bugetului de stat pe 2008, joi, singurele formaţiuni care au confirmat participarea fiind PRM, PC şi UDMR, în timp ce PD şi PSD au anunţat că nu participă.

Preşedintele Traian Băsescu a adresat, luni, o scrisoare preşedintelui Senatului şi preşedintelui Camerei Deputaţilor, precum şi liderilor partidelor parlamentare, în care acordă Parlamentului termen până la 22 octombrie pentru a trimite la promulgare legea votului uninominal, precizând că în caz contrar va emite decretul pentru referendum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici