Doina Pană, femeilor din PSD: Cu cât enervarea #rezist creşte, să înţelegeţi ca noi mergem bine

Deputatul PSD Doina Pană le-a spus sâmbătă, la Mamaia, femeilor social-democrate prezente la Şcoala de Vară a organizaţiei de partid, că trebuie să apere Guvernul şi să înţeleagă că atunci când„enervarea #rezist creşte mai tare", acesta este semnalul că partidului de fapt îi „merge bine".

749 afișări
Imaginea articolului Doina Pană, femeilor din PSD: Cu cât enervarea #rezist creşte, să înţelegeţi ca noi mergem bine

Doina Pană, femeilor din PSD: Cu cât enervarea #rezist creşte, să înţelegeţi ca noi mergem bine

„Indiferent ce se vehiculează, pentru că este foarte multă minciună, din păcate este enorm de multă ură propagată sistematic, continuu, la nivelul României, noi trebuie să fim cu fruntea sus, trebuie să ne apărăm Guvernul, pentru că cifrele o spun clar, ele indică faptul că a fost gândit foarte bine programul de guvernare şi se întâmplă. Avem un Guvern foarte performant, indiferent ce se propagă în fiecare zi de cei care nu vor binele României, nu vor stabilitatea României, nu vor ca noi să prindem Centenarul în formula care suntem. Cu cât enervarea #rezist creşte mai tare, asta să vă facă să înţelegeţi că, de fapt, noi mergem bine. Asta este semnalul", a declarat, sâmbătă, la Mamaia, deputatul PSD Doina Pană, la Şcoala de Vară a femeilor social-democrate.

La eveniment participă, printre altele, premierul Viorica Dăncilă, preşedintele organizaţiei de femei PSD, Rovana Plumb, ministrul pentru Diaspora, Natalia Intotero, ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran şi vicepremierul Ana Birchall.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici