Dominic Fritz, despre 2020: Am câştigat primăria, am învăţat să fac sarmale

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, spune că în 2020 a învăţat să facă sarmale, a câştigat primăria şi a negociat un guvern: „Dar totuşi, hai odată 2021”.

874 afișări
Imaginea articolului Dominic Fritz, despre 2020: Am câştigat primăria, am învăţat să fac sarmale

Dominic Fritz, despre 2020: Am câştigat primăria, am învăţat să fac sarmale

Născut în Germania, Dominic Fritz a câştigat în acest an alegerile pentru Primăria Timişoarei în faţa lui Nicolae Robu. Acesta este unul dintre lucrurile cu care se mîndreşte în 2020, după cum spune într-o postare publicată joi pe Facebook.

„Gata, închid şi eu biroul. Şi anul. Am învăţat să fac sarmale, am două nepoate nou-născute, am câştigat primăria împreună, am gestionat o pandemie, am început să facem ordine, am negociat un guvern, am găsit oameni incredibil de faini care s-au alăturat proiectului nostru”, a scris Fritz pe reţeaua de socializare.

Cu toate acestea, el este nerăbdător să înceapă 2021.

„2020, ne-ai bulversat viaţa, dar ne-ai readus şi dulcea, exasperanta, obositoarea, energizanta şansă a unui nou început. Te las cu un mare sentiment de recunoştinţă. Dar totuşi - hai odată 2021. La mulţi ani!”, şi-a încheiat mesajul noul primar al Timişoarei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici